ΓΡΕΒΕΝΑ: Ο μητροκτόνος μετά τον φόνο της γιαγιάς του είχε διοριστεί σε... σχολείο

Δεν έχουν τέλος τα ανατριχιαστικά στοιχεία που έρχονται στο φως για το παρελθόν του μητροκτόνου των Γρεβενών. Πριν από 28 χρόνια σκότωσε και τη γιαγιά του.
Δεν έχουν τέλος τα ανατριχιαστικά στοιχεία, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του μητροκτόνου των Γρεβενών, που αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία με δόλο και βιασμό της 83χρονης μητέρας του.
Πριν από 28 χρόνια σκότωσε τη γιαγιά του με τσεκούρι, εξέτιε 10ετη ποινή “μπαινοβγαίνοντας” σε ψυχιατρικό ίδρυμα και μετά δίδασκε σε σχολείο, ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός με την ειδικότητα του γυμναστή!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, με βάση την τότε νομοθεσία, το αντίγραφο ποινικού μητρώου, που αποτελεί απαραίτητο πιστοποιητικό για την έκδοση μεγάλου αριθμού διοικητικών πράξεων, δεν χρειάστηκε να προσκομισθεί καν στη δική του περίπτωση (διορισμός ως αναπληρωτής Γυμναστής σε σχολείο της Κορίνθου).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτσελόνα - Άλμπα Βερολίνου 72-56: Και τώρα ο Σάρας ποντάρει στον Παναθηναϊκό για την πρωτιά
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 60-66: Τεράστιο «διπλό» και αγκαλιά με τον τίτλο οι «ερυθρόλευκες»
- Ολυμπιακός: «Μόνη λύση οι ανίκανοι και εντολοδόχοι να πάνε σπίτια τους»!
- Χεορχίνα Ροντρίγκεθ: Εξομολογήθηκε το πιο περίεργο μέρος που έκανε σεξ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
- Αναντολού Εφές - Βίρτους Μπολόνια 86-67: Όσο κερδίζει... ελπίζει να έρθει στο ΣΕΦ