SPIDER MAN: Marvel Studios και Sony ετοιμάζουν νέα ταινία μετά το No Way Home (vid)

Ο πρόεδρος της Marvel Studios, επιβεβαίωσε ότι δουλεύει με τη Sony πάνω σε τουλάχιστον μία ακόμη ταινία Spider-Man.

Σε συνέντευξή του στους New York Times, μαζί με την παραγωγό του Spider-Man: No Way Home, Amy Pascal, ο πρόεδρος της Marvel Studios επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για το πού θα οδηγήσουν τον ήρωα μετά τα όσα συνέβησαν στην τρίτη τανία του Tom Holland.

«Η Αmy, εγώ, η Disney και η Sony συζητάμε πάνω στη συνέχεια της ιστορίας, κάτι που το λέω ξεκάθαρα επειδή δεν θέλω οι θαυμαστές να υποστούν κάποιο σοκ όπως συνέβη μετά το Far from home», είπε ο Feige, αναφερόμενος στο 2019 όταν Disney και Sony απέτυχαν να συμφωνήσουν στη συμπαραγωγή των ταινιών.

Η συμφωνία κατέρρευσε τότε λόγω του αιτήματος της Disney για υψηλότερο ποσοστό των ακαθάριστων εσόδων της τρίτης ταινίας. Αυτή η αντιπαράθεση μεταξύ της Disney και της Sony έλαβε τέλος τον Σεπτέμβριο του 2019, εν μέρει χάρη στον ίδιο τον Holland.

«Στο τέλος της ταινίας που μόλις φτιάξαμε, βλέπεις τον Spider-Man να παίρνει μια σημαντική απόφαση, μια απόφαση που δεν τον έχουμε ξαναδεί. Είναι μια θυσία. Και αυτό μας αφήνει πολλά περιθώρια να δουλέψουμε για την επόμενη ταινία» αποκάλυψε ο Feige.

Δείτο το τρέιλερ της ταινίας Spider-Man: No Way Home

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News