COVID-19: Είσοδος με rapid test σε εστίαση και κέντρα διασκέδασης Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA το μέτρο που βρίσκεται στο τραπέζι είναι η είσοδος στην εστίαση για τους εμβολιασμένους μόνο με αρνητικό rapid test.
Πρόταση-βόμβα βρίσκεται στο τραπέζι της κυβέρνησης, η οποία σκέφτεται ένα νέο μέτρο για τους εμβολιασμένους που θέλουν να γιορτάσουν την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε κάποιο εστιατόριο ή κέντρο διασκέδασης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA το μέτρο που βρίσκεται στο τραπέζι είναι η είσοδος στην εστίαση για τους εμβολιασμένους μόνο με αρνητικό rapid test.
Σύσκεψη Τσιόδρα-Μητσοτάκη σήμερα
Το συγκεκριμένο μέτρο φαίνεται πως έπεσε στο τραπέζι της κυβέρνησης μετά και από τη σημερινή σύσκεψη που είχε ο Πρωθυπουργός στο Μαξίμου με τον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θρίλερ για την μεταγραφή του, τα δίνουν όλα Χιτ, Νικς
- Κώστας Σλούκας: Συγκίνησε με το μήνυμα για τα 118 χρόνια του Παναθηναϊκού
- Στίβος: Η μεγάλη μάχη Τεντόγλου-Φουρλάνι στην Οστράβα
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Θέλει Αριάγα και Ντουάρτε
