SPIDER - MAN: Νικάει και την «Όμικρον» πετυχαίνοντας την καλύτερη πρεμιέρα από οποιαδήποτε ταινία σε περίοδο πανδημίας

Η ταινία έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 587,2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως – Μόνο οι δύο τελευταίες ταινίες Avengers, το Infinity War και το Endgame, οι οποίες δεν είχαν να αντιμετωπίσουν και τον κορωνοϊό, έχουν υψηλότερες εισπράξεις το Σαββατοκύριακο.

Το Spider-Man: No way Home κατάφερε να νικήσει και τους φόβους της νέας μετάλλαξης του κορωνοϊού «Omicron» πραγματοποιώντας το καλύτερο εγχώριο άνοιγμα από οποιαδήποτε ταινία σε περίοδο πανδημίας και το τρίτο με τις μεγαλύτερες εισπράξεις το πρώτο Σαββατοκύριακο στην ιστορία του box office.

Μόνο οι δύο τελευταίες ταινίες Avengers, το Infinity War και το Endgame, οι οποίες δεν είχαν να αντιμετωπίσουν και τον κορωνοϊό, έχουν υψηλότερες εισπράξεις το Σαββατοκύριακο – που σημαίνει ότι ο Τομ Χόλαντ έχει πλέον πρωταγωνιστήσει και στις τρεις ταινίες με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών.

Χρειάστηκε μόνο μία μέρα για να γίνει η πρεμιέρα με τις υψηλότερες εισπράξεις από οποιαδήποτε ταινία κατά τη διάρκεια της πανδημίας στις ΗΠΑ. Επίσης, χρειάστηκε στις ΗΠΑ μόνο ένα Σαββατοκύριακο για να γίνει το «No Way Home» η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News