EXPERIENCE PARK: Ανοίγει σήμερα (20/12) τις πύλες του! (vid)

Αυτό που όλοι περιμέναμε, ήρθε καθώς από σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου ανοίγει το πολυαναμενόμενο Experience park που βρίσκεται στο Ελληνικό!

Σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου είναι η μέρα που ανοίγει τις πύλες του το φαντασμαγορικό πάρκο, Experience Park στο Ελληνικό! 

Eίναι ένα νέο αστικό πάρκο σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα βιωματικό πάρκο, για την αρχή ενός νέου τρόπου ζωής, όπως αναφέρει η Lamda Development. Το Experience Park προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων και εμπειριών για κάθε ηλικία και κάθε προτίμηση. Έχει σχεδιαστεί με στόχο να δημιουργήσει μια νέα πράσινη όαση για τους Αθηναίους, και να αποτελέσει πρότυπο αειφόρου διαβίωσης και αναψυχής.

Μεταξύ άλλων, υπάρχει σιντριβάνι με εκατοντάδες πίδακες νερού που δημιουργούν μοναδικές χορογραφίες, ένας χώρος υπαίθριας άθλησης, παιδική χαρά με παιχνίδια κατασκευασμένα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον καθώς και κήπο Zen. 

Έχει τοποθετηθεί και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 17 μέτρων με 180 αληθινά δέντρα τα οποία θα δοθούν για αναδάσωση μετά την ολοκλήρωση της εορταστικής περιόδου.

Οι επισκέπτες, σύμφωνα με το επίσημο site του Experience Park, μπορούν να απολαύσουν γεύσεις από τους Άκη Πετρετζίκη, Ηλία Σκουλά, Lukumades και ÉSOPHY.

Από σήμερα, λοιπόν έως τις 9 Ιανουαρίου, το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής: Καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες: 17:00 – 22:00 Το Experience Park είναι προσβάσιμο, με δωρεάν είσοδο, από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News