GNTM: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια - στη δεύτερη θέση η Όλγα Ντάλλα (vids + pics)

Το GNTM έφτασε και επίσημα στο τέλος του, με αμέτρητες φωτογραφίσεις και πασαρέλες ενώ νικήτρια βγήκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου!

Το GNTM 4 ολοκληρώθηκε και επίσημα χθες (20/12) το βράδυ με έναν τελικό όπου γυρίστηκε live! 

Οι δυσκολίες σίγουρα ήταν πολλές άλλα σχεδόν όλα τα μοντέλα έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο από το κοινό όσο και απο τους τηλεθεατές. 

Η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, συγκέντρωσε 169 βαθμούς, πέρα από τον τίτλο, κέρδισε και ένα συμβόλαιο με το Elite Model, το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, ένα κόσμημα και ένα ρολόι αξίας 20.000 ευρώ. 

Η τελευταία δοκιμασία του GNTM ήταν μια μεγάλη πασαρέλα που ήταν χωρισμένη σε τρία είδη περπατήματος: ανδρόγυνο, industrial και υψηλή ραπτική. Στην δοκιμασία τους, οι φιναλίστ είχαν στο πλευρό τους, τους 17 υποψηφίους που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό. 

Η Όλγα Ντάλλα με 162 βαθμούς κατέκτησε την δεύτερη θέση και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης με 150 την τρίτη. 

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι μόλις 19 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Όταν τελείωσε το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. 

Πριν καλά – καλά τελειώσει το GNTM 4, βγήκε το τρέιλερ για το επόμενο ριάλιτι μόδας το οποίο έρχεται στις οθόνες μας μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News