ΑΘΗΝΑ: Αυτό είναι το πρώτο νέο ξενοδοχείο για το 2022

Τα σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας δεν μείωσαν στο ελάχιστο τον επενδυτικό οργασμό που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην δημιουργία νέων ξενοδοχείων στην Αθήνα.

Μπορεί να καθυστέρησε concept, καθώς οι διαδικασίες δεν μπορούσαν να ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγραμμάτων ή οι ίδιες οι επιχειρήσεις να επέλεξαν να «τρενάρουν» τα εγκαίνια, όμως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό ότι ματαιώθηκε κάποια επένδυση στον ξενοδοχειακό τομέα στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί έως τώρα πάνω από 10 ξενοδοχεία αναμένεται να προστεθούν στο δυναμικό της πρωτεύουσας μέσα στο 2022.

Η πρώτη άφιξη είναι μία από τις πλέον εντυπωσιακές και εκτός απροόπτου θα ανοίξει εντός του Ιανουαρίου. Πρόκειται για το Xenodocheion Milos στο πίσω μέρος της Παλαιάς Βουλής, στις αρχές της οδού Κολοκοτρώνη.

Το κτίριο το οποίο είχε εκμισθωθεί στην Ιntrakat για 20 χρόνια από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού το 2017, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό προορίζονταν να ανοίξει το καλοκαίρι του 2019, όμως αρχικά οι δυσκολίες του έργου και στην συνέχεια η πανδημία ανέβαλαν συνεχώς την έναρξη λειτουργίας.

Τελευταία έγινε μία προσπάθεια να ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα Οκτωβρίου και στην συνέχεια αρχές Νοεμβρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News