ΣΑΣΜΟΣ: « Συζητάμε με πάρα πολλά ονόματα, άνθρωποι που δεν κάνουν τηλεόραση»

Ο σκηνοθέτης του «Σασμού», Κώστας Κωστόπουλος, ήταν καλεσμένος στο Ηappy Day.

«Το prime time σε ένα σύνολο 4.500.000 κόσμου βλέπει αυτή τη στιγμή ελληνική σειρά από Έλληνες δημιουργούς, που παίζουν Έλληνες ηθοποιοί»

«Άμα ξέραμε τη συνταγή της επιτυχίας θα την κάναμε πάντα. Προσπαθείς να κάνεις τις καλύτερες επιλογές, να κάνεις λίγα λάθη και περιμένεις πως αυτό θα αγκαλιαστεί από τον κόσμο», είπε για την επιτυχία της σειράς.

«Το prime time σε ένα σύνολο 4.500.000 κόσμου βλέπει αυτή τη στιγμή ελληνική σειρά από Έλληνες δημιουργούς, που παίζουν Έλληνες ηθοποιοί. Άρα μέσα στις δυσκολίες του covid και στις δύσκολες στιγμές που περνάμε η μυθοπλασία περνά καλές στιγμές».

«Ο Αστέρης είναι κατά των όπλων και δεν έχει πυροβολήσει ποτέ του. Ο Αστέρης θα ζήσει αυτό που δεν θα ήθελε να ζήσει ποτέ. Πάντα η μάχη του καλού και του κακού είναι ένα θέμα που μας αφορά. Ο Μαθιός θα ήταν το λιγότερο να συλληφθεί. Γιατί πραγματικά σε έναν ήρωα να συλληφθεί είναι ένα τίποτα. Το σενάριο είναι τέχνη και επιστήμη μαζί. Έχουμε μια καταπληκτική σεναριακή ομάδα που ακόμα και μια λέξη το ποιος θα την πει πηγαίνει μαθηματικά. Γιατί υπονοούνται πράγματα, δημιουργούνται καταστάσεις. Και πραγματικά το σενάριο είναι η βάση για να έρθει η επιτυχία», ανέφερε αρχικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News