SURVIVOR 2022: Πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο και τι θα δούμε σε αυτό

Η ώρα για την πρεμιέρα του Survivor 2022 έφθασε. Την Κυριακή στις 9 το βράδυ κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Μαχητές και Διάσημοι βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο.

Οι παίκτες του Survivor 2022, Μαχητές και Διάσημοι, αναχώρησαν για τον Αγιο Δομίνικο την περασμένη εβδομάδα, με διαφορετικές πτήσεις μέσω Γαλλίας, Ισπανίας και Τουρκίας.

Με ένα εντυπωσιακό landing των 24 παικτών θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο όπου θα πάρουμε μια γεύση από τις «εχθρικές» παραλίες που θα τους φιλοξενήσουν για τους επόμενους μήνες.

Εμπλουτισμένο με καινούρια αγωνίσματα, απρόσμενες διαδικασίες, μυστικές τοποθεσίες και θεματικά parkour ο φετινός κύκλος του Survivor θα είναι ο πιο απαιτητικός και ο πιο δύσκολος που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ! Ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα οδηγούν σε ασυλίες ενώ ξεχωριστά reward games ανταμείβουν όσους πραγματικά αξίζουν να τα κερδίσουν!

Στo Survivor 2022 δεν θα δούμε μόνο τους 24 παίκτες που θα γνωρίσουμε αυτή την Κυριακή αφού νέοι παίκτες βρίσκονται σε φάση αναμονής για να κάνουν την είσοδό τους φέρνοντας τις μεγαλύτερες ανατροπές!

Όσο για τις αποχωρήσεις… κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα βλέπουμε μία κάθε εβδομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News