ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: Χριστούγεννα με τον Νίκο Κοκλώνη στο «Χαμογέλα και Πάλι» – Backstage φωτογραφίες
Σε εορταστικό mood θα είναι η αυριανή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega.
Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με την παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι» έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή εκπομπή για το πρωί των Χριστουγέννων με πολλές εκπλήξεις, χορό και τραγούδι.
Μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου Χριστούγεννα θα κάνει και ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής του J2US θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Stan και θα τραγουδήσουν φυσικά όλοι μαζί.
Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Νίκο Συρίγο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη αποχαιρετούν τη χρονιά με έναν εντυπωσιακό τρόπο και νας μεταφέρου την ατμόσφαιρα της γιορτής με δύο σπέσιαλ επεισόδια ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 09:50 στο MEGA.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
