LOVE IS IN THE AIR: 7+1 celebrities που βρήκαν τον έρωτα μέσα στο 2021 (pics)

Tα νέα διάσημα ζευγάρια που απασχόλησαν τα media μέσα στη χρονιά που φεύγει.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2021, το okmag συγκέντρωσε τους celebrities που βρήκαν τον έρωτα μέσα στη χρονιά που φεύγει. Κάποιοι μοιράστηκαν όμορφες στιγμές από τον έρωτα που ζουν στα social media, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν να τους κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης

Η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη ξεκίνησε όταν ο ηθοποιός διεκδίκησε το ενδιαφέρον της Δέσποινας Βανδή γνωρίζοντάς την για πρώτη φορά στο εξοχικό του καλού φίλου και των δύο, Λάκη Λαζόπουλου, στην Πάρο.

Παρόλο που ήταν μαζί εδώ και κάποιο καιρό, κρατούσαν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους. Έχοντας βγει και οι δύο από δύο γάμους και έχοντας αποκτήσει και παιδιά, ήθελαν να είναι πολύ προσεκτικοί στις επόμενες επιλογές τους.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε όταν η Ελληνίδα σταρ και ο βραβευμένος πρωταγωνιστής ταξίδεψαν για την ιταλική πρωτεύουσα, θέλοντας να περάσουν λίγες στιγμές ξεκούρασης με μια κοντινή ρομαντική απόδραση. Μετά τις πρώτες κοινές φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο από την επιστροφή στην Ιταλία, δεν άργησαν να έρθουν και οι επίσημες έξοδοι. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News