ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο υπουργός
Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας υπεβλήθη σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση….
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Χρήστος Σταϊκούρας μετά από επέμβαση. Ο υπουργός είχε μεταφερθεί στο Ερρίκος Ντυνάν με οξύ κοιλιακό άλγος, και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του η κλινική του εικόνα είναι καλή.
Η ανακοίνωση των γιατρών
Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.
Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική.
Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα.
Οι Θεράποντες Ιατροί :
Αντώνιος Ν. Δημητρακόπουλος
Δ/ντής Γ΄ Παθολογικής Κλινικής
Γεώργιος Αναστασόπουλος
Δ/ντής Β΄ Χειρουργικής Κλινικής
ΠΗΓΗ: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
