ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Ρόκκος, Πλούταρχος, Μαραβέγιας ή ο... μπαλαντέρ; Με ποιον αλλάξαμε χρόνο;

Η μάχη της τηλεθέασης. Με ποιον αλλάξαμε χρόνο, ο μεγάλος νικητής κι ο μεγάλος ηττημένος.

Πρωτοχρονιά με τον Στέλιο Ρόκκο στο «Σπίτι με το MEGA» έκανε το τηλεοπτικό κοινό χθες, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνοντας ποσοστό 20,4% τηλεθέασης.

Όπως αναφέρει το protothema, το εορταστικό πρόγραμμα του MEGA κράτησε την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές, με τους ξεχωριστούς καλεσμένους του και ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του, τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό άνω του 20%.

Συγκεκριμένα στην κορυφή βρέθηκε η Πρωτοχρονιά με τον Στέλιο Ρόκκο στο Σπίτι με το Mega όπου κατέγραψε στο δυναμικό κοινό 20.4%, η Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά στον ΣΚΑΙ 16,6% και το εορταστικό Δυνατά 10,8%.

Στο γενικό σύνολο στην πρώτη θέση βρέθηκε η Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά όπου σημείωσε ποσοστό 19.9%, ακολούθησε η Πρωτοχρονιά με τον Στέλιο Ρόκκο στο Σπίτι με το Mega με 19,4% και το Δυνατά με 12,3%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Πρωτοχρονιά στο Σπίτι με το Mega 20,4%
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά 16.6%
Δυνατά 10,8%
DWTS 8,4%
Ένα Τραγούδι Ακόμα 3,9%

ΓΕΝΙΚΟ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά 19,9%
Πρωτοχρονιά στο Σπίτι με το Mega 19,4%
Δυνατά 12,3%
DWTS 9,4%
Ένα Τραγούδι Ακόμα 4,5%

Ο μπαλαντέρ… Ρουβάς

Πάντως σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, υπήρχε και… μπαλαντέρ στην μάχη. Ο λόγος για τον Δήμο Αθηναίων και τον Σάκη Ρουβά, με ποσοστό: 22,3% στο Δυναμικό κοινό, υψηλότερο δηλαδή από κάθε άλλο πρόγραμμα την ίδια ώρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News