ΤΑΙΝΙΕΣ 2022: Από το πολυαναμενόμενο Avatar 2, μέχρι τον καινούριο Μπάτμαν

Η νέα χρονιά φέρνει πολλές ταινίες, για τις οποίες έχουν ακουστεί τόσα πολλά και το κοινό ανυπομονεί να τις απολαύσει.

Παρακάτω ακολουθούν 22 από αυτές που θα προβληθούν το 2022 και ανάμεσα τους υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες προβολής τους, μπορεί να αλλάξουν λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια.

Scream

Πρόκειται για την πέμπτη ταινία του franchise και την πρώτη που δεν σκηνοθέτησε ο αείμνηστος Γουές Κρέιβεν, που υπόσχεται τις ίδιες συγκλονιστικές συγκινήσεις με τις προηγούμενες. Οι «βετεράνοι» του Scream, Νιβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ και Ντέιβιντ Αρκέτ επιστρέφουν, μαζί με μια σειρά από νέα πρόσωπα που ετοιμάζονται να… ουρλιάξουν.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Ιανουαρίου 2022

The Batman

Ο Μπάτμαν πέρασε δύσκολα από τότε που ο Κρίστιαν Μπέιλ κρέμασε την κάπα και τη μάσκα του το 2012. Η εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ ως ο άνθρωπος νυχτερίδα δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις, με πολλούς θαυμαστές του σούπερ ήρωα να αντιδρούν στην επιλογή του. Τη σκυτάλη παίρνει τώρα ο σταρ του Twilight, Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει διαφορετικούς ρόλους. Τώρα υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Μαρ Ριβς, κάνει το ντεμπούτο του ως Batman το 2022. Μαζί του είναι η Catwoman (την οποία υποδύεται η Ζόι Κράβιτζ) και οι κακοί Penguin (Κόλιν Φάρελ) και ο Riddler (Πολ Ντάνο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News