ΕΦΚΑ: Στον αέρα ..οι εργαζόμενοι με θετικό rapid test
Μετ’ εμποδίων λειτουργούν οι επιχειρήσεις εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων
Αρρυθμίες στην αγορά εξαιτίας της εκτόξευσης των κρουσμάτων. Επιχειρήσεις, καταστήματα και εστίαση λειτουργούν μετ΄εμποδίων εξαιτίας της υποχρεωτικής καραντίνας χιλιάδων υπαλλήλων οι οποίοι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοιό.
Ωστόσο εξακολουθεί και είναι θολό το τοπίο για την κάλυψη των εργαζόμενων που νοσούν το οποίο αναμένεται να ξεκαθαριστεί όταν εκδοθεί η σχετική ΚΥΑ.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις νεότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ όσοι βρεθούν θετικοί θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα 5 ημερών .
Οι εργαζόμενοι που έχουν εμβολιαστεί δεν χρειάζονται μοριακό τεστ για να είναι καλυμμένοι στην εργασία τους εφόσον νοσήσουν από κορονοϊό, αλλά αρκεί το θετικό rapid test, που θα αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα από τους φαρμακοποιούς ή τα διαγνωστικά κέντρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
