ΕΦΚΑ: Στον αέρα ..οι εργαζόμενοι με θετικό rapid test

Μετ’ εμποδίων λειτουργούν οι επιχειρήσεις εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων
Αρρυθμίες στην αγορά εξαιτίας της εκτόξευσης των κρουσμάτων. Επιχειρήσεις, καταστήματα και εστίαση λειτουργούν μετ΄εμποδίων εξαιτίας της υποχρεωτικής καραντίνας χιλιάδων υπαλλήλων οι οποίοι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοιό.
Ωστόσο εξακολουθεί και είναι θολό το τοπίο για την κάλυψη των εργαζόμενων που νοσούν το οποίο αναμένεται να ξεκαθαριστεί όταν εκδοθεί η σχετική ΚΥΑ.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις νεότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ όσοι βρεθούν θετικοί θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα 5 ημερών .
Οι εργαζόμενοι που έχουν εμβολιαστεί δεν χρειάζονται μοριακό τεστ για να είναι καλυμμένοι στην εργασία τους εφόσον νοσήσουν από κορονοϊό, αλλά αρκεί το θετικό rapid test, που θα αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα από τους φαρμακοποιούς ή τα διαγνωστικά κέντρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς: «Απλά… αδιανόητο! Ένα μας βράδυ όλη σας η ζωή»
- Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Παπακανέλλος ως το 2029
- Παναθηναϊκός Aktor: «Πόσο τυχαίο είναι πια ότι κάθε αντίπαλος προπονητής του Ολυμπιακού σχολιάζει την παράμετρο της διαιτησίας;»
- Ο Αταμάν ανέβασε story προς Μπαρτζώκα: «Καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στο τέλος”
- Βεζένκοφ: Η Euroleague τον ρώτησε πως αισθάνθηκε στο τρίποντο και φάουλ επί του Παναθηναϊκού