ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Πού βρίσκεται το αρχοντικό των… Δελλήδων

Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της νέα σειρά του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα» το σπίτι της Ξένιας Αθανασιάδη-Δελλή, την οποία υποδύεται η Θέμις Μπαζάκα.

Πρεμιέρα έκανε η καινούργια δραματική σειρά του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα».
«Είναι μια πολύ προσεγμένη σειρά με πολύ ωραίο καστ που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ξένες σειρές. Έχει εξαιρετικό κείμενο και σκηνοθεσία, με άριστους συνεργάτες και συντελεστές και είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσά τους», είπε, μιλώντας στο MEGA, η Ταμίλα Κουλίεβα, μία εκ των πρωταγωνιστών της σειράς.

Αυτό που μεταξύ άλλων εντυπωσίασε είναι το αρχοντικό των… Δελλήδων. Το κτήμα Νάσιουτζικ είναι αυτό που «στεγάζει» το σπίτι της Ξένιας Αθανασιάδη-Δελλή, μίας εκ των κεντρικών προσώπων της σειράς. Την υποδύεται η Θέμις Μπαζάκα.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν γίνει σε Αθήνα και Μεσολόγγι. Στο πρώτο επεισόδιο πήραμε και… γεύση από Παρίσι. Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης

Στον ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος
Στον ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος
Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς.

Η εξαφάνιση μιας γυναίκας

«Είναι μια σειρά δραματική, μυστηρίου, με πάρα πολύ έρωτα και πολύ σασπένς. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά. Από τις πρώτες στιγμές τα πράγματα θα μπουν σε μια ένταση», είπε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο σκηνοθέτης της σειράς, Γρηγόρης Καραντινάκης.

«Το βασικό θέμα είναι η εξαφάνιση μιας γυναίκας και γύρω από την εξαφάνιση ξετυλίγονται διάφορα».

Τα γυρίσματα έχουν γίνει στο Μεσολόγγι και σύμφωνα με τον σκηνοθέτη: «το Μεσολόγγι έχει αυτήν την περίεργη, μυστήρια, άγρια ομορφιά. Εκεί, πολλοί άνθρωποι που ξέρουν, κρύβουν πράγματα, δύο οικογένειες συγκρούονται και μέσα από αυτό αναδεικνύονται πολλές δύσμορφες καταστάσεις της κοινωνίας μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News