ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται επιδείνωση διαρκείας με χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους, πού θα χιονίσει
Η κακοκαιρία θα επηρεάσει τη χώρα τουλάχιστον για μια εβδομάδα ενώ συνδέεται με διαδοχικά βαρομετρικά συστήματα που θα επηρεάσουν τον καιρό της χώρας.
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Παρασκευής 07/01, ξαναπαίρνοντας χειμερινά χαρακτηριστικά.
Η μεταβολή αυτή, η οποία θα έχει χρονική διάρκεια περίπου μίας εβδομάδας, συνδέεται με διαδοχικά βαρομετρικά συστήματα που θα επηρεάσουν τον καιρό της χώρας.
Φαινόμενα, κατά τόπους ισχυρά, σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
