ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Σίριαλ ο έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου με την Κυβέλη - Το κανάλι, οι ηθοποιοί

Σε ποιο κανάλι θα δούμε τη σειρά «Φλόγα και Άνεμος» και οι ηθοποιοί που επελέγησαν για τους ρόλους του Γεωργίου Παπανδρέου και τη Κυβέλης.

Το «ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ» είναι η τοιχογραφία μιας ολόκληρης εποχής. Μέσα από ανέκδοτες επιστολές, αρχειακό υλικό και μαρτυρίες, ο Στέφανος Δάνδολος φέρνει στο φως τη ζωή της θρυλικής Κυβέλης και την ταραχώδη σχέση της με τον Γεώργιο Παπανδρέου, ζωντανεύει αθέατες πτυχές του θεάτρου και της πολιτικής, ενώ παράλληλα, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά την πραγματικότητα με τη μυθοπλασία, χτίζει ένα επικό μυθιστόρημα για τον έρωτα, τον θάνατο και την ελευθερία.

Αυτά αναφέρονται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου των εκδόσεων Ψυχογιός που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020. Πλέον ήρθε η ώρα να μεταφερθεί και στην τηλεοπτική οθόνη ο έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου με την Κυβέλη. Πρόκειται για σειρά υπερπαραγωγή που θα δούμε στην ΕΡΤ με κορυφαία ονόματα στους βασικούς ρόλους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το zappit, η νέα σειρά ξεκινά σύντομα γυρίσματα και θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη του 2022.

Η Ρέινα Εσκενάζυ θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και Ρένα Ρίγγα το σενάριο. Οι ηθοποιοί στους κεντρικούς ρόλους έχουν ήδη υπογράψει.

Έτσι, στο «Φλόγα και άνεμος» θα δούμε τους:

Άρη Λεμπεσόπουλο (Γιώργος Παπανδρέου)
Καρυοφιλλιά Καραμπέτη (Κυβέλη)
Αργύρη Πανταζάρα
Κατερίνα Λέχου
Λένα Παπαληγούρα
Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News