ΚΙΝΗΤΑ: Πιο φθηνά τα δεδομένα - Στροφή στα απεριόριστα πακέτα

Τη χρήση δεδομένων από το κινητό επιδοτούν οι τηλεπικοινωνιακοί όμιλοι μέσω ειδικών προσφορών που ρίχνουν σημαντικά το κόστος ανά Gigabyte (GB) και αυτό χωρίς να πειράζουν τα βασικά συνδρομητικά προγράμματα.
Και οι τρεις πάροχοι κινητής (Cosmote, Vodafone, Wind) προσφέρουν στους συνδρομητές αλλά και στους κατόχους καρτοκινητής πακέτα με επιπλέον δεδομένα, συνήθως με χρονικό όριο (π.χ. 10 GB για 7 ημέρες με 5 ευρώ), ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα και ειδικά στις γιορτές ή την περίοδο των διακοπών, δίνουν και πακέτα απεριόριστων δεδομένων.
Τα πακέτα αυτά καλύπτουν την αυξημένη ζήτηση που καταγράφεται τα τελευταία χρόνια για χρήση δεδομένων από το κινητό αλλά και αυξάνουν τα έσοδα των τηλεπικοινωνιακών παρόχων από υπηρεσίες, έστω και αν μειώνεται το μέσο έσοδο ανά GB.
Η πρακτική των ειδικών προσφορών απεριόριστων δεδομένων έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, όμως όσο αυξάνεται η ζήτηση οι προσφορές αυτές που γινόντουσαν 1-2 φορές το χρόνο, συνήθως τον Αύγουστο και τα Χριστούγεννα, γίνονται πλέον ολοένα και πιο συχνά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδος: Η αυτονόητη νίκη, τα χαμόγελα και η πολυτέλεια του Πογέτ
- Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι κατάλαβε ότι τα φετινά Playoffs θα είναι... αίμα κι άμμος
- Ντίνος Κούης-Γιάννης Βένος: Οι σημαίες του Άρη γιορτάζουν τα 109 χρόνια του «Θεού»!
- Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο στόχαστρο και τρίτος παίκτης από τη Βραζιλία!
- Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί αποδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η απουσία του Αϊτόρ