ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Συγχαρητήρια ΠΣΑΚ και ΠΑΣΑΠ για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων

«Τεράστια βοήθεια» χαρακτηρίζουν με κοινή τους ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) την εκταμίευση της προκαταβολής για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων, από τη φορολογία των τυχερών παιχνιδιών.

Οι δύο Σύνδεσμοι, που εκπροσωπούν τους επαγγελματίες αθλητές του μπάσκετ και του βόλεϊ, αποδίδουν τα εύσημα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας ότι «… ακόμη μια φορά αποδεικνύει, ότι βλέπει τα προβλήματα, δίνοντας πρακτικές και ουσιαστικές λύσεις».

Η κοινή ανακοίνωση των ΠΣΑΚ και ΠΑΣΑΠ αναφέρει: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών θέλουν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους, για τη μεγάλη βοήθεια που θα λάβουν τα ερασιτεχνικά σωματεία. Τα 31 εκατομμύρια ευρώ που θα μοιραστούν από τη φορολογία του στοιχήματος, θα δώσουν αρκετό “οξυγόνο” στις ομάδες που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Συγχαίρουμε τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη γι’ αυτή την απόφαση. Διότι, ακόμη μια φορά αποδεικνύει, ότι βλέπει τα προβλήματα, δίνοντας πρακτικές και ουσιαστικές λύσεις».

Αναλόγη ανακοίνωση εξέδωσε και η «Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού», η οποία αποτελεί την αντιπολίτευση στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News