CARREFOUR: Φέρνει στην Ελλάδα τα σούπερ μάρκετ χωρίς ταμίες

Πέντε χρόνια μετά από το κατέβασμα της τελευταίας πινακίδας από σούπερ μάρκετ της Carrefour στην Ελλάδα και 10 χρόνια μετά από την αποχώρηση της από το κοινοπρακτικό σχήμα με την Μαρινόπουλος, το σήμα και τα προϊόντα της γαλλικής αλυσίδας επιστρέφουν στην χώρα μας.

Το σήμα και τα προϊόντα της γαλλικής αλυσίδας επιστρέφουν στη χώρα μας μέσω της Retail and More, θυγατρικής του ομίλου Teleunicom που ελέγχεται από την AVE, εταιρεία συμφερόντων Νίκου Θ. Βαρδινογιάννη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Carrefour, η επανεκκίνηση του brand στην χώρα μας και η προσφορά των προϊόντων Carrefour στους Έλληνες πελάτες αλλά και τους τουρίστες θα πραγματοποιηθεί μέχρι την Άνοιξη με τα πρώτα εγκαίνια να λαμβάνουν χώρα στην Κρήτη.

Σε επικοινωνία που είχε το powergame.gr με εκπρόσωπο της Retail & Μore ξεκαθαρίστηκε ότι την ανάπτυξη σε πρώτη φάση θα την πραγματοποιήσει η Retail & Μore, ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο θα υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης του σήματος και μέσω franchise. 

Τους επόμενους μήνες και μέχρι τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου με τους Γάλλους ενώ θα υπάρξουν ενημερωτικές παρουσιάσεις προς τους ενδιαφερόμενους συνεργάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News