ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: «Βροχή» εγκρίσεων για νέα ξενοδοχεία στην Αθήνα σε Δουζόγλου, Grivalia, Ισραηλινούς και στον… Ριχάρδο
Επιστροφή των φρενήρων ρυθμών που είχαν παρατηρηθεί προ πανδημίας με το επιπλέον ερωτηματικό αν «δύσκολες» περιοχές του κέντρου μπορούν να υποστηρίξουν το μεγάλο όγκο επενδυτικών σχεδίων.
«Βροχή» έρχονται οι εγκρίσεις το τελευταίο διάστημα για επενδυτικά έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στον τουρισμό της Αθήνας από την αρμόδια Γενική Διεύθυνση του υπουργείου Ανάπτυξης με αποδέκτες μεγάλα ονόματα της αγοράς και γνωστά projects που απασχολούν την επικαιρότητα, σε κάποιες περιπτώσεις, εδώ και …χρόνια.
Από μία σύντομη ματιά στη «Διαύγεια» των τελευταίων ημέρων είναι εύκολο κανείς να διαπιστώσει ότι στις νέες επενδύσεις περιλαμβάνονται εκτός από τα μεγαλύτερα και αλλά, πολλά μικρότερα projects, της τάξεως των 2-3 εκατ. ευρώ στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, στα πέριξ της Ομόνοιας, στου Ψυρρή, στο Κουκάκι κ.ο.κ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Σημαίνει πολλά που άκουσα το όνομά μου από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»
- Τάιλερ Ντόρτσεϊ: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
