ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Αγώνας δρόμου για να ανοίξει το taxisnet τον Μάρτιο

Με στόχο να ανοίξει το taxisnet τον Μάρτιο, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ξεκινάει σειρά συσκέψεων με τους φορείς της αγοράς.

Με στόχο να ανοίξει το taxisnet τον Μάρτιο, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ξεκινάει σειρά συσκέψεων με τους φορείς της αγοράς που υποχρεούνται να αποστείλουν στοιχεία μισθοδοσίας, συντάξεων, τραπεζικών λογαριασμών και δαπανών των φορολογούμενων κλ.π..

Υπό το πρίσμα αυτό το οικονομικό επιτελείο θα συναντηθεί με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, τον ΕΦΚΑ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ που αποστέλλουν το 90% των δηλούμενων στοιχείων. Στόχος είναι οι φορολογούμενοι να αποπληρώσουν το φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ σε 10 δόσεις.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταικούρας μιλώντας στον ιστότοπο taxheaven.gr: «Έχουμε ήδη συνεργασία με τον αρμόδιο υφυπουργό τον κ. Βεσυρόπουλο και τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, έτσι ώστε όχι μόνο εσωτερικά η ΑΑΔΕ να είναι έτοιμη να ανοίξει το σύστημα από τον Μάρτιο αλλά και όλοι οι αρμόδιοι φορείς (ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, Ελληνική Ένωση Τραπεζών) πολύ γρήγορα να ενσωματώσουν τα στοιχεία έτσι ώστε να διευκολύνουν το έργο των λογιστών και παράλληλα οι πολίτες να συνεχίσουν να έχουν τις διευκολύνσεις στις δόσεις των τελευταίων ετών.

Περισσότερα εδώ:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News