ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο γάμος της «Ιουλίας» και του «Γιώργου»

Γάμος θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Mega, γη της ελιάς.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Mega. Την ώρα που οι τηλεθεατές παρακολουθούν την Ιουλία Βρεττάκου (Αντιγόνη Κουλουκάκου) να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον αστυνόμο Γιώργη Κουράκο (Αλέξανδρο Μαρτίδη), η συνάντηση με τον μεγάλο της έρωτα Στάθη (Πασχάλης Τσαρούχας) φαίνεται πως φέρνει τα πάνω – κάτω.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μιλώντας στο ΟΚ! αποκαλύπτει για τις εξελίξεις της σειράς που ανήκει στην κατηγορία του ερωτικού δράματος και υπογράφουν οι Αντρέας Γεωργίου (σκηνοθεσία) και Βάνα Δημητρίου (σενάριο): «Η Ιουλία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της. Από την ώρα που φεύγει από τo σπίτι και μπαίνει στο αμάξι για την εκκλησία με τα αδέλφια της, έχει πάρει ήδη την απόφασή της ότι θα κοιτάξει μόνο μπροστά.

Η Ιουλία είναι ένας άνθρωπος που σε όλη τη ζωή της έχει μάθει να υπολογίζει τους άλλους. Έτσι την έχουν μεγαλώσει και η αλήθεια είναι ότι στα αδέλφια της έχει τεράστια αγάπη και σεβασμό. Μπορεί να οφείλεται εν μέρει και σε εκείνους ότι δεν προχώρησε με τον Στάθη, αλλά κάποια πράγ ματα έγιναν και δεν αλλάζουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News