ΔΗΜΟΣΙΟ: Ποιοι θα πάρουν bonus απόδοσης
Ποιοι δικαιούνται bonus.
Συνδεδεμένη με το νέο «καθεστώς» της αξιολόγησης θα είναι η καταβολή μπόνους στους πιο αποδοτικούς δημοσίους υπαλλήλους από το 2022 για την επικείμενη θέσπιση της οποίας έκανε χθες λόγο αρμόδια πηγή του υπουργείου Οικονομικών.
Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του Capital.gr από το Υπουργείο Εσωτερικών, συμπληρώνοντας πως οι υπάλληλοι, οι οποίοι θα λάβουν το σχετικό μπόνους θα είναι αυτοί οι οποίοι κριθούν ως ιδιαιτέρως αποδοτικοί -βάσει του πλαισίου που θα φέρει επικείμενο νομοσχέδιο, το οποίο θα φέρει ο κος Μάκης Βορίδης.
Σημειώνεται πως πριν από τα Χριστούγεννα οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου του ΥΠΕΣ Μάκη Βορίδη, για την νέα αξιολόγηση έλαβαν το “πράσινο φως” από το Υπουργικό Συμβούλιο. Και αυτό θα προβλέπει, σύμφωνα με σχετική κυβερνητική ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
