ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 17/11: «Σασμός», MasterChef ή Survivor; Η μάχη της prime time μόλις ξεκίνησε! Ποιο υποχώρησε σε νούμερα;
Τα νούμερα της τηλεθέασης.
H Δευτέρα είχε ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην τηλεθέαση σε ό,τι αφορά κυρίως την prime time όπου τα κανάλια ρίχνουν το μεγάλο βάρος.
Έτσι ο Σασμός κονταροχτυπήθηκε με το MasterChef με μεγάλο χαμένο το Survivor που για πρώτη φορά υποχώρησε κάτω από το 20%. Η σειρά του Alpha και το μαγειρικό ριάλιτι σχεδόν μοιράστηκαν την πρώτη θέση με βάση τις πρώτες πρωινές μετρήσεις και η μάχη μόλις ξεκίνησε.
Από κοντά και η Γη της ελιάς που καταφέρνει να κρατήσει ένα πολύ καλό μερίδιο της πίτας ενώ μεγάλη χαμένη η Φάρμα που έπεσε ακόμη πιο χαμηλά παρά το ότι παίρνει εξαιρετικό lead in από το Ράδιο Αρβύλα.
Η μάχη στήθος με στήθος συνεχίζεται και στα πρωινά όπου οι τρεις βασικοί παίκτες, η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα και το Πρωινό ήταν πολύ κοντά σε ποσοστό.
Τι είδε το δυναμικό κοινό 18-54 σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές «ακαθάριστες» μετρήσεις τηλεθέασης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
