SURVIVOR: Τι αποκάλυψε η Παρασκευή Σταματοπούλου για τις ρήτρες και τις οικειοθελείς αποχωρήσεις;

Η Παρασκευή Σταματοπούλου στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από το Survivor.
Η Παρασκευή Σταματοπούλου έκανε ανατρεπτική είσοδο και αποκάλυψε για την εμπειρία της στο Survivor. Η πρώην παίκτρια εξήγησε τι ήταν εκείνο που την δυσκόλεψε, αλλά και τι συνέβη τελικά με την ψηφοφορία της ομάδας της.
«Είμαι πολύ καλά που είμαι στην Αθήνα. Δυσκολεύτηκα γενικά εκεί. Δεν ξέρω αν είναι πολύς ο κόσμος που λέει ότι θα μπορούσε να το κάνει, αλλά αμφιβάλω. Το λιγότερο δύσκολο ήταν η πείνα.
»Το πιο δύσκολο είναι να είσαι όλη την ώρα βρεγμένος, εκτός από τις φορές που είσαι καμένος από τον ήλιο. Νομίζω έχει να κάνει με το διάστημα που εγώ έμεινα στο νησί. Είναι αυτό τον καιρό ο χειμώνας τους. Ακόμα και λίγο να βρέξει, βρέχεσαι», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor για όσα τη δυσκόλεψαν στο παιχνίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Ο Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός. Θα φέρει η Super League elite διαιτητές για τα PlayOffs»
- Ραζβάν Λουτσέσκου: Το βίντεο της ντροπής που τον εκθέτει! Θα τον μαζέψει κανείς;
- Super League: Τώρα «κλαις», γιατί «κλαις», 'συ δεν είσαι που γέλαγες χθες;
- Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει άλλες τρίχες να ασπρίσουν με αυτά που είδε
- ΕΠΟ-ΚΕΔ: Και ο Μπένετ... στην κοσμάρα του, θυμήθηκε να καλέσει σε σύσκεψη τις ομάδες των play offs!