ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ημέρα αποφάσεων για χαλάρωση ή παράταση των μέτρων – Τα δύο σενάρια για εστίαση και γήπεδα
Νέα μέτρα κατά του κορωνοϊου.
Ημέρα αποφάσεων για ειδικούς και κυβέρνηση, σε ό,τι αφορά σε ενδεχόμενη χαλάρωση ή παράταση των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό, θεωρείται η σημερινή την ώρα πάντως που η χώρα συνεχίζει να καταγράφει καθημερινά δεκάδες νεκρούς από την πανδημία, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει το τελευταίο 24ωρο τον χειρότερο απολογισμό από την αρχή του έτους.
Τα μέτρα που ισχύουν σε εστίαση και γήπεδα θα εξεταστούν στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα ετοιμάσουν τις εισηγήσεις τους προς την κυβέρνηση σχετικά με τον οδικό χάρτη των επόμενων εβδομάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αύξηση των θανάτων και των νοσηλειών εξαιτίας του κοροναϊού, παρά τη μείωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, έχει προβληματίσει την επιτροπή των ειδικών, η οποία εξετάζει την παράταση των υφιστάμενων μέτρων πέραν της 23ης Ιανουαρίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
