ΚΑΙΡΟΣ: Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έρχεται με χιόνια και πολικό ψύχος, από πού ξεκινά και πότε
Νέα κακοκαιρία, «Ελπίδα».
Διπλή ψυχρή εισβολή επηρεάζει τη χώρα μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, με τις παραμέτρους της επερχόμενης σημαντικής -όπως διαφαίνεται- μεταβολής του καιρού, της κακοκαιρίας «Ελπίδα», πάντως, να μην μπορούν ακόμη να προσδιοριστούν με ακρίβεια.
Η ψυχρή εισβολή που περνά γρήγορα σήμερα από τη χώρα, απασχολεί κυρίως περιοχές που βρίσκονται μέσα στο Αιγαίο αλλά και τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα που βρέχονται από αυτό.
Ο καιρός στην Αθήνα είναι νεφελώδης, ενώ αναμένουμε ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά. Από τις απογευματινές ώρες γενικά αίθριος.
Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις σημειώνονται από νωρίς το πρωί στα ορεινά, ενώ κλειστή παραμένει η λεωφόρος Πάρνηθος λόγω χιονιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
