SURVIVOR: Ποινική δίωξη στον Γιώργο Κατσαούνη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

SURVIVOR: Αρνείται τις κατηγορίες ο Γιώργος Κατσαούνης. Θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης;

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 27χρονο αγρότη του Survivor, Γιώργο Κατσαούνη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση (σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος) σε 16χρονη κοπέλα.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο παίκτης των Μαχητών στο ριάλιτι επιβίωσης που απασχόλησε τα media για το love story στον Άγιο Δομίνικο με τη Μυριέλλα Κουρεντή, έχει δεχθεί μήνυση από 16χρονη κοπέλα με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Σήμερα, ωστόσο έγινε γνωστό ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στον 27χρονο αγρότη του Survivor.

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη, Ιουλία Αγγελακοπούλου αναφέροντας για τον εντολέα της:

«Εγώ θα αναφερθώ σε γεγονότα και όχι σε ισχυρισμούς. Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη εναντίον της. Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του…

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News