ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ: Καταγγελία πως ο ιερέας εκβίαζε ανήλικη με ροζ βίντεο – Πώς «ψάρευε» τα θύματά του

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του, άρχισαν να ανοίγουν στόματα στην περιοχή. Συγκλονίζουν και οργίζουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα που κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του, άρχισαν να ανοίγουν στόματα στην περιοχή

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του, άρχισαν να ανοίγουν στόματα στην περιοχή. Συγκλονίζουν και οργίζουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα που κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του, άρχισαν να ανοίγουν στόματα στην περιοχή.

Έδινε την εικόνα ενός ταπεινού ιερέα, προσηλωμένου στην πίστη και στο ποίμνιό του, όμως οι καταγγελίες από μικρά κορίτσια για την δράση 37χρονου ιερέα, προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό.  Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, συγγενείς ανήλικου κοριτσιού καταγγέλλουν ότι απειλούσε το κορίτσι με ροζ βίντεο.

«Να περάσουμε λίγες ώρες μόνοι μας»

Κοπέλα 19 ετών σήμερα, αποκάλυψε τον τρόπο που λειτουργούσε ο 37χρονος. Καταγγέλλει πως τον Νοέμβριο του 2020 την είχε προσεγγίσει, ζητώντας της να πάνε κάπου μόνοι τους προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο μαζί του, προσφέροντάς της μάλιστα χρήματα σαν αντάλλαγμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News