ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΨΙΑΛΗΣ: «Σπάει» την σιωπή του - «Εύχονται να βιάσουν το παιδί μου...»

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του

Μετά το hashtag #cancel_kopsialis και τον σάλο γύρω από το όνομά του, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανήρτησε ενα βίντεο στο οποίο «σπάει» την σιωπή του.

Όπως τονίζει ο influencer ,ο φίλος του, Δημήτρης Φιντιρίκος, που κατηγορούνταν για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης δεν είχε καμία ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ ο ίδιος καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές. Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν είχε «πάρει» θέση τόσο καιρό, καθώς τα λόγια του παρερμηνεύονταν ενώ τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε ήταν αμέτρητα.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο από τον οποίο αποσύρθηκε αλλά και σε φωτογραφίες που τον «καίνε» για like που είχε κάνει σε σεξιστικά και ομοφοβικά post.

Μεταξύ άλλων δήλωσε «Θα σας μιλήσω τώρα που πέρασαν 24 ώρες από το story το χθεσινό. Θα ανεβάσω το βίντεο για να υπάρχει αυτούσιο. Όποτε έλεγα κάτι, παρερμηνεύονταν και χάναμε την ουσία. Δέχτηκα πρόστυχα μηνύματα, επειδή ο Φιντιρίκος κρατά το παιδί μου. Μου ευχήθηκαν να το βιάσουν και να βγάλει καρκίνο. Τα like είχαν γίνει από εμένα σε σχόλια τα οποία με υποστήριξαν. Μετά συνειδητοποίησα πόσο λάθος έκανα.

Νιώθω απαίσια τις τελευταίες ημέρες. Επειδή όλο αυτό ‘πουλάει’ με έχουν βγάλει βιαστή, σεξιστή, ρατσιστή και κλέφτη! Λένε ότι το ονομά μου είναι μπλεγμένο σε κλοπή 30.000 ευρώ. Προκαλώ να αποδειξεί οποίος θέλει ότι εμπλέκομαι. Κι αν το κάνει θα βγω γυμνός. Παίρνω αμέτρητα μηνύματα».

 

Το βίντεο που ανέβασε

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News