ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Στους -17,7 και -15,3 σε Καϊμακτσαλάν και Σέλι - Προβλήματα ηλεκτροδότησης

Στους -17,7 και -15,3 σε Καϊμακτσαλάν και Σέλι -Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού έχουν τεθεί σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίς», που πλήττει τη χώρα.

Πού χιονίζει στη Βόρεια Ελλάδα

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στις χερσονήσους της Σιθωνίας και της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, χωρίς να αναφερθούν πάντως ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ τα σχολεία στις περιοχές αυτές θα παραμείνουν κλειστά σήμερα. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού κλειστά θα μείνουν επίσης τα σχολεία στους νομούς Κιλκίς, Φλώρινας και Καστοριάς, στους δήμους Εορδαίας, Παιονίας και σε περιφερειακούς δήμους της Θεσσαλονίκης (Λαγκαδά και Βόλβη).

Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφηκαν από το πρωί σε όλες τις περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ στη Δυτική Μακεδονία επικρατούν συνθήκες ολικού παγετού. Οι χαμηλότερες τιμές από την αρχή της ημέρας εντοπίστηκαν, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, στα χιονοδρομικά κέντρα Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) στην Πέλλα, Σελίου Ημαθίας και Βασιλίτσας Γρεβενών, με τον υδράργυρο να δείχνει αντιστοίχως – 17,7, – 15,3 και – 15,2 βαθμούς Κελσίου. Διψήφιες (αρνητικές) τιμές μετρήθηκαν στον ‘Αγιο Παύλο Ημαθίας ( – 14,3), στο Λαϊλιά Σερρών (- 13,7), στο Φαράγγι Φλώρινας (- 11,4) και στο Νευροκόπι Δράμας (- 10,5).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News