ΟΑΚΑ: Διαθέσιμο να φιλοξενήσει όποιους έχουν ανάγκη

Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιόρης ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στα social media πως θα υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας ανθρώπων που του έχουν ανάγκη σε ειδική διαμορφωμένη θερμαινόμενη αίθουσα.

Πέραν της φιλοξενίας όσων ατόμων έχουν ανάγκη, υπάρχει τροφή σε ειδικούς χώρους που δημιουργήθηκαν για τους τετράποδους φίλους, αλλά μεγάλη ποσότητα αλατιού στην διάθεση της Περιφέρειας και των γύρω δήμων, που είναι τοποθετημένο στην πύλη του χώρου στάθμευσης των χορηγών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα έπλητταν την Αττική και την περιοχή του ΟΑΚΑ, οι υπηρεσίες του οργανισμού ανταποκρίθηκαν τα μέγιστα.

Προληπτικά έγιναν κοπές κλαδιών, σε μεγάλο ύψος, καθαρίστηκαν φρεάτια και ενημερώθηκαν οι αθλητές, οι χρήστες των χώρων και οι πολίτες για την ασφαλή οδήγηση και την κυκλοφορία των πεζών στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟ αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας μεταξύ ΚΑΕ ΠΑΟ και ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κατέβηκε ο ηλεκτρονικός πίνακας οροφής (CUBE) που στηρίζεται στην οροφή του κλειστού και ζυγίζει πάνω από 8 τόνους, ώστε να αποφορτιστεί η στέγη λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Στην πύλη του χώρου στάθμευσης των χορηγών, υπάρχει μεγάλη ποσότητα αλατιού στην διάθεση της Περιφέρειας και των γύρω δήμων.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας σε θερμαινόμενη αίθουσα για όποιον έχει ανάγκη.

Για τους μικρούς, τετράποδους φίλους του κέντρου, τοποθετήθηκε τροφή στους ειδικούς χώρους που έχουν δημιουργηθεί.

Μετά την επίσκεψη της “Ελπίδας”, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος σέ ολόκληρο το Ολυμπιακό Συγκρότημα ώστε να καταγραφούν και να αποκατασταθούν οι όποιες βλάβες προκλήθηκαν από τον χιονιά.

Ευχαριστώ τους υπαλλήλους του ΟΑΚΑ που για μία ακόμη φορά, σε άψογη συνεργασία, έδειξαν πως ο Οργανισμός λειτουργεί σε όλες τις συνθήκες»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News