ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ: Ο ιερέας απολογείται σήμερα για τον βιασμό της ανήλικης – Στο φως και νέες καταγγελίες

Ο ιερέας απολογείται σήμερα για τον βιασμό της ανήλικης – Στο φως και νέες καταγγελίες.

Αντιμέτωπος με τις ανακριτικές αρχές θα βρεθεί σήμερα ο 37χρονος ιερέας που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης μαθήτριας του, στο κατηχητικό στα Κάτω Πατήσια. Η απολογία του, εκτός απροόπτου θα δοθεί κανονικά, καθώς παρά το γεγονός ότι οι εργασίες στα δικαστήρια ανεστάλησαν λόγω της κακοκαιρίας, οι ανακρίσεις αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει σειρά αδικημάτων κακουργηματικού βαθμού και συγκεκριμένα βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, καθώς φέρεται να έστελνε και να ζητούσε από το ανήλικο κορίτσι φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο. Μάλιστα, η σημερινή απολογία του 37χρονου θα δοθεί, υπό το βάρος των νέων καταγγελιών που έρχονται στο φως για έκνομη και αποτρόπαια δράση του.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία έχει σοκάρει το Πανελλήνιο, αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει στην θεία της για τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του κατηγορούμενου.

Συγκεκριμένα, η 17χρονη, σήμερα, κοπέλα περιγράφει στην κατάθεση της ότι οι ασελγείς πράξεις τελέστηκαν το χρονικό διάστημα από το 2019 έως τον Μάιο του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News