ΟΤΕ: Διπλασιασμός ταχυτήτων και μειώσεις χρεώσεων

Διπλασιασμός ταχυτήτων και μειώσεις χρεώσεων στον ΟΤΕ.

Από τον ερχόμενο Μάρτιο θα ξεκινήσει ο διπλασιασμός των ταχυτήτων πρόσβασης στο διαδίκτυο από τον ΟΤΕ. Στόχος, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, είναι η διαδικασία να ξεκινήσει από την 1η Μαρτίου 2022 και να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε εννέα μήνες, δηλαδή μέχρι το τέλος του έτους.

Παράλληλα, φαίνεται ότι έρχεται και μείωση των χρεώσεων, ειδικά για τους πελάτες εκείνους για τους οποίους ο ΟΤΕ για τεχνικούς λόγους δεν θα καταφέρει να διπλασιάσει τις ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Για να ξεκινήσει, ωστόσο, η διαδικασία της αναβάθμισης των ταχυτήτων των ευρυζωνικών συνδέσεων, θα πρέπει πρώτα να οριστεί η νέα Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην εβδομάδα. Η νέα ΕΕΤΤ πρέπει μέσα στις επόμενες 5-6 εβδομάδες, να εγκρίνει πάνω από 500 νέα προγράμματα σταθερής του ΟΤΕ που επιφέρουν τις νέες αλλαγές.

Η ΕΕΤΤ πριν από τη λήξη της θητείας της κατάφερε να εγκρίνει μερικές δεκάδες πακέτα, αλλά τις επόμενες εβδομάδες πρέπει να βάλει κυριολεκτικά τα πόδια στον… ώμο. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕΤΤ ρυθμίζει τις χρεώσεις σταθερής στον ΟΤΕ ως πάροχος με σημαντική ισχύ στην αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News