ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «ΕΛΠΙΣ»: Οι διάσημοι που αποκλείστηκαν στα χιόνια

Μαρτυρίες των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Αμέτρητα ήταν το προβλήματα που έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας. Μία από αυτές που επλήγησαν ήταν και η Αττική που είχε να διαχειριστεί εκτός από το κρύο, διακοπές ρεύματος αλλά και χιλιάδες εγκλωβισμένους πολίτες στα οχήματά τους στην Αττική Οδό αλλά και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Φωτεινή Πετρογιάννη

Για περισσότερες από 11 ώρες έμεινε εγκλωβισμένη η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 η οποία μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής του σταθμού επέστρεφε σπίτι της. Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην Αττική Οδό δεν σταμάτησε να δίνει το κλίμα που επικρατούσε για εκείνη αλλά και χιλιάδες ακόμα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην ίδια θέση.

Ράνια Κωστάκη

Η γνωστή ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ για την ταλαιπωρία που υπέστη και την ώρα που κατάφερε να απεγκλωβιστεί. «Μετά από 16 ώρες κατάφερα να φτάσω στη Γλυφάδα, σε φιλικό σπίτι. Ταξίδευα από την Κύπρο για το “Ελευθέριος Βενιζέλος”, αφού κάναμε μία ώρα να προσγειωθούμε, φεύγοντας από εκεί, μπήκαμε στην Αττική Οδό, στις 13:10 το μεσημέρι. Μας είπαν να περάσουμε, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα ότι πιο κάτω υπάρχουν εκχιονιστικά», περιέγραψε η Ράνια Κωστάκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News