ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Η φωτογράφιση της Ελένης Φουρέιρα στο χιόνι και η... διαμονή στην Αττική Οδό

Οι καλύτερες στιγμές των Ράδιο Αρβύλα.

Εδώ και λίγες μέρες έχει έρθει η κακοκαιρία «Ελπίς» και σε κάποιους έφερε προβλήματα. Όμως οι Ράδιο Αρβύλα, με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο, συγκέντρωσαν τις καλύτερες στιγμές των διασήμων και μη κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Η διαμονή στην Αττική Οδό

Χαμός στους δρόμους έγινε με την κακοκαιρία «Ελπίς» και συγκεκριμένα με τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό για πολλές ώρες.

Ρεπορτάζ χωρίς να φαίνεται… τίποτα

Η δημοσιογράφος και ρεπόρτερ του STAR ενώ περιέγραφε πως έχουν ξεκινήσει να διευκολύνουν τον δρόμο, η εικόνα όμως άλλα έδειχνε…

Διασκεδάζοντας… δυνατά στο χιόνι!

Η παρέα απο την Θεσσαλονίκη έφτιαξε μια διαφορετική διασκευή του τραγουδιού «χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τα» λόγω της «Ελπίδας»

Ο Ντι Κάπριο «εγκλωβίστηκε» στην Αττική Οδό

Οι Ράδιο Αρβύλα με αφορμή τον εγκλωβισμό κάποιων οδηγών στην Αττική Οδό, θυμήθηκαν την ταινία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, «Η Επιστροφή».

Τα υποκοριστικά για την χιονοθύελλα

Βέβαια, κάποιοι δημοσιογράφοι θέλησαν να δείξουν την καλή πλευρά της κακοκαιρίας κι έτσι, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, την παρουσίαζε με υποκοριστικά!

Η Ελένη Φουρέιρα… γδύθηκε στα χιόνια!

Μπορεί οι περισσότεροι να βγαίνουν στο χιόνι φορώντας πολλές μπλούζες, μπουφάν, γάντια και κασκόλ όμως, η εκρηκτική τραγουδίστρια έκανε την διαφορά αφού κατάφερε να βγει έξω στο κρύο με ένα μπουρνούζι, μαύρες γόβες και… με ένα ποτήρι κρασί.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News