ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ NEXT TOP MODEL: Κυκλοφόρησε το trailer του νέου κύκλου – Δείτε εικόνες από Μύκονο κι Αθήνα

Γερμανικό Next Top Model – Κυκλοφόρησε το trailer του νέου κύκλου – Δείτε εικόνες από Μύκονο κι Αθήνα.

Το περασμένο φθινόπωρο ήταν που επισκέφτηκε τη χώρα η Χάιντι Κλουμ. Η οικοδέσποινα της γερμανικής εκδοχής του Next Top Model ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει γυρίσματα για το reality μόδας. Το okmag ήταν από τους πρώτους που είχαν δημοσιεύσει αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το Ζάππειο.

Επίσης, είχε γίνει πολύς λόγος και για τα γυρίσματα στη Μύκονο. Στο Νησί των Ανέμων η Γερμανίδα καλλονή είχε ξετυλίξει όλο το σεξ-απίλ της. Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυπτε προσωπικές στιγμές με τον σύζυγό της Τομ Κάουλιτζ.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στην Ελλάδα και αφού αρχικά βρέθηκε στην Αθήνα, πέρασε και λίγες μέρες στη Μύκονο. Η παρουσιάστρια του επιτυχημένου ριάλιτι μάλιστα συνδύασε δουλειά και διασκέδαση. Και στις αναρτήσεις της στα social media ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η σέξι φωτογραφία στο κρεβάτι με την τάρτα και η ημίγυμνη πόζα με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου σίγουρα προκάλεσαν εντύπωση. Τώρα όμως η Χάιντι Κλουμ επανήλθε με δυο «καυτά» φωτογραφικά καρέ. Η ίδια φαινόταν να απολαμβάνει στο μάξιμουμ τη διαμονή της στο κοσμοπολίτικο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News