ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Η «Αγάπη παράνομη» της ΕΡΤ και το Survivor του ΣΚΑΪ - Ποιοι δικαίως πανηγυρίζουν
Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης λοιπόν για την ΕΡΤ1 που έφτασε, κάποια στιγμή, ακόμα και το 15,5%. Νούμερα ιδιωτικού καναλιού με άλλα λόγια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/1: Τούμπα και τελικός Australian Open
Δικαίως πανηγυρίζουν από την Αγία Παρασκευή: «Καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του διπλού επεισοδίου (5ο και 6ο), από 22:00 – 24:00, το ποσοστό τηλεθέασης κυμάνθηκε σταθερά σε διψήφια νούμερα στο σύνολο – στο 11,2% για την πρώτη ώρα και στο 14,6% για τη δεύτερη. Στο δίωρο της μετάδοσής τους ήταν πάνω από τα προγράμματα των άλλων καναλιών και αμέσως μετά το Survivor».
Πρόκειται για τη σειρά της ΕΡΤ, που μετέφερε στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη. Και, ομολογουμένως, μιλάμε για πολύ καλή δουλειά. Και τα 6 επεισόδια υπάρχουν στο ERTFLIX.
Πηγή: e-tetradio.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Πώς θα κινηθεί μεταγραφικά μετά τη φυγή του Όσμαν - Θα ρίξει τρελά λεφτά για πόιντ γκαρντ
- Διαιτησία: Αυτή είναι η πρόταση Λανουά για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- «Μου σκότωσαν το παιδί μου»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ που πέθανε σε τροχαίο
- ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχουν λόγια όταν φεύγει ένα παιδί»
- Μουντιάλ 2026: Πόσα λεπτά αγωνίστηκαν οι «Έλληνες» της Super League - Ποιος ποδοσφαιριστής είχε το μεγαλύτερο χρόνο
