ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεκρός 19χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε οπαδικό επεισόδιο!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε οπαδικό επεισόδιο!

Ενας 19χρονος έπεσε νεκρός από ακατάσχετη αιμορραγία μετά από μαχαίρωμα και δύο ακόμη συνομήλικοι του διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επίθεση που δέχτηκαν στην περιοχή Χαριλάου.

Το αιματηρό επεισόδιο που έχει οπαδική ταυτότητα έγινε στην οδό Θεοδώρου Γαζή, πολύ κοντά στο γήπεδο του Άρη, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία, οι τρεις νεαροί κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που κατά τα φαινόμενα επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.

Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του μηρού, ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα και ο τρίτος δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι.

Πληροφορίες του GRTimes.gr, που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αναφέρουν πως οι δράστες επιτέθηκαν στους νεαρούς -οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» του Άρη- κρατώντας… δρεπάνι. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον δεκαπέντε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News