ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Η κόντρα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα και οι... βόμβες του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Τα καλύτερα των Ράδιο Αρβύλα.

Μεγάλη ποικιλία απο μοναδικά βίντεο συγκέντρωσαν για ακόμη μια φορά οι Ράδιο Αρβύλα που μας κάνουν παρέα κάθε βράδυ στις 20:00 στον ΑΝΤ1. Και την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πολλή επικαιρότητα και πολλές κόντρες!

Μητσοτάκης εναντίον Τσίπρα

Μια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα και βέβαια, δεν γινόταν να «έπεφτε» απαρατήρητο το συγκεκριμένο γεγονός.

Και άλλος καβγάς στη Βουλή…

Κι όμως, την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πολλούς τσακωμούς στη Βουλή και πέρα απο τον καβγά του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, παραλίγο να «πιαστούν» στα χέρια ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Παύλο Πολάκη στο καφενείο…

Η… βόμβα του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο Survivor

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν στο Survivor με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να πετά τις «βόμβες» χωρίς, βέβαια να υπολογίζει τις συνέπειες.

Το καλωσόρισμα της Μαρίας Μπεκατώρου σε ένα ταχυδρόμο

Το τηλεπαιχνίδι της Μαρίας Μπεκατώρου, καλωσορίζει καθημερινά πολύ κόσμο και αυτή τη φορά, συναντήθηκε με… έναν ταχυδρόμο.

Η τηλεφωνική συνομιλία Μένιου Φουρθιώτη με Άδωνι Γεωργιάδη

Οι ράδιο Αρβύλα κατέγραψαν τη συνομιλία που είχε ο Μένιος Φουρθιώτης με Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι παγκόσμιες αντιδράσεις για την κακοκαιρία «Ελπίς» 

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την κακοκαιρία «Ελπίς» και για πολλές μέρες όλη η Ελλάδα ήταν «ντυμένη στα λευκά». Δείτε ποιες ήταν οι Παγκόσμιες αντιδράσεις για το γεγονός ότι χιόνισε στην Αθήνα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News