ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ: Ξεκινάει η δίκη στις 11 Φεβρουαρίου – Μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού
Ξεκινάει η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στις 11 Φεβρουαρίου – Μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού.
Νέες πληροφορίες σχετικά με τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη έφερε στο φως το «Πρωινό».
Ο Τάσος Τεργιάκης συνεργάτης της εκπομπής και ρεπόρτερ, υπενθύμισε πως η δίκη του ξεκινά την άλλη Παρασκευή (11/2) και σημείωσε πως σε λίγες ώρες μεταφέρεται από τις φυλακές της Τρίπολης στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα δικαστεί στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο και σε λίγα 24ωρα μεταφέρεται στον Κορυδαλλό.
Έχει ήδη ετοιμαστεί το σχέδιο της μεταγωγής στον Κορυδαλλό, με ένα 24ωρο σχέδιο προστασίας του σκηνοθέτη.
Το κελί του θα βρίσκεται στην Α’ πτέρυγα των φυλακών, ενώ έχει ήδη ετοιμαστεί και η αίθουσα στην οποία θα συναντιέται με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.
Τέσσερις είναι οι μάρτυρες που έχουν κάνει καταγγελία, δύο βρίσκονται στην Ελλάδα και δύο στο εξωτερικό (σε Βέλγιο και Σουηδία αντίστοιχα).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
