ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ: Αυτός είναι ο σάτυρος ιερέας

Αυτός είναι ο σάτυρος ιερέας στα Κάτω Πατήσια.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του ιερέα, ο οποίος συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων (προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας) μέσω πληροφοριακών συστημάτων, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος.

Πρόκειται για τον:

ΒΕΡΛΕΚΗ Στέφανο του Ηρακλή και της Μαυρικίας, γεννηθέντα την 20-4-1985 στην Άρτα

Η υπόθεση του 37χρονου ιερέα στα Κάτω Πατήσια φαίνεται πως έχει πολύ βάθος. Η έρευνα του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και της Εισαγγελίας στα κινητά τηλέφωνα, στα τάμπλετ και τους υπολογιστές, οι καταγγελίες γυναικών που μέρα με τη μέρα πληθαίνουν και η περιγραφή της ανήλικης για τα όσα βίωνε για αρκετούς μήνες ανοίγουν νέους δρόμους στο ξεκλείδωμα και άλλων υποθέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News