ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ: Μεγαλώστε τα πρόστιμα - Είμαστε πλούσιος λαός

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και τοποθετήθηκε επί της πορείας της πανδημίας στη χώρα μας, ενώ εστίασε στα μέτρα προστασίας.
Ο κ. Βασιλακόπουλος τάχθηκε υπέρ των αυστηρότερων μέτρων υποχρεωτικότητας για τον εμβολιασμό, με κατά πολύ αυστηρότερα πρόστιμα ενώ την ίδια στιγμή αμφισβήτησε πως τα υφιστάμενα πρόστιμα θα εισπραχθούν.
«Δεν είναι σοβαρή υποχρεωτικότητα αυτή η οποία επεβλήθη, και γι’ αυτό δεν έχει πιάσει. Είμαστε ένας πλούσιος λαός, είναι 6.000 – 7.000 υγειονομικοί που αντέχουν επί 6 – 7 μήνες χωρίς μισθό. Εγώ δεν αντέχω να ζήσω 6 – 7 μήνες χωρίς μισθό, δεν βγαίνω. Τι είναι 100 ευρώ για τον άλλο τον πλούσιο… Θα τα δώσει κανείς; Όχι, είμαι σίγουρος. Πιστεύετε ότι θα τα πληρώσει κάποιος ή θα εισπραχθούν; Χρειάζονται «πιο δύσκολα» πρόστιμα «στην πηγή», σημείωσε.
Περισσότερα εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Για ποιους “κουρεύονται”, ποιοι πληρώνουν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Το συγκλονιστικό μήνυμα οπαδού του ΠΑΟΚ – «Τους σιχάθηκα, δεν ξαναπατάω γήπεδο»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Η χώρα που γέμισε τα ταμεία της από το… στοίχημα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Με «εγκληματική» παραποίηση της πραγματικότητας η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραπέμπεται σε δίκη για δύο πλημμελήματα
- ΠΑΟΚ: Με τις περισσότερες δυνατές επιλογές για το ματς με Ολυμπιακό
- ΑΕΚ: Ψάχνει τηλεοπτικό συμβόλαιο...
- Ολυμπιακός: Η έντονη ομιλία του Μεντιλίμπαρ και η απάντηση των παικτών!
- Μιχάλης Μπούσης στη SPORTDAY: «Ο ΟΦΗ εξελίσσεται και μεγαλώνει συνεχώς σε όλα τα επίπεδα»