ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ανείπωτος θρήνος και σπαραγμός στο τελευταίο αντίο του Άλκη

Με λευκά γαρίφαλα, ανάμεσα σε δάκρυα και σπαραγμό, σε κλίμα οδύνης και πένθους, η σοκαρισμένη κοινωνία αποχαιρετά τον 19χρονο Άλκη, που ξεψύχησε στο πεζοδρόμιο της Θεοδώρου Γαζή, δίπλα στο γήπεδο του Άρη, μετά την μανιασμένη επίθεση στυγερών δολφόνων.

Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι άφησαν λευκά γαρίφαλα στο φέρετρο με τη σορό του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα κοιμητήρια της Βέροιας μετά τις 11.30 το πρωί και είπαν το ύστατο χαίρε σε ένα αθώο 19χρονο που δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή του. 

Τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας του Άλκη, απόστρατος ταξίαρχος, που εκλιπαρούσε: «Αφήστε με! Αφήστε με να πάω μαζί του».

Στεφάνι και από την οικογένεια Τοπαλούδη

Ανάμεσα στα στεφάνια που κατέθεσαν στη μνήμη του 19χρονου Άλκη είναι αυτά από την ΠΑΕ Άρης, τον ΑΣ Άρης, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Super 3, τη Θύρα 13 Βορείων Προαστείων και Γκύζη, τον αρχηγό ΓΕΣ και  αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, τον σύνδεσμο Capital Squad, το ΕΑΑΣ παράρτημα Ημαθίας. Στεφάνι κατέθεσε και η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη που είχε βρει φριχτό θάνατο…

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Το συγκλονιστικό μήνυμα οπαδού του ΠΑΟΚ – «Τους σιχάθηκα, δεν ξαναπατάω γήπεδο»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News