ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα συνεργοί - Bαρύ κατηγορητήριο για τον 23χρονο

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα συνεργοί με με βαρύ ποινικό παρελθόν – Βαρύ κατηγορητήριο για τον 23χρονο

Οι αξιωματικοί Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής βρίσκονται ένα βήμα πριν από τις επόμενες συλλήψεις για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες της δολοφονίας, που εκτέλεσαν τη δολφονική επίθεση και στη συνέχεια διέφυγαν με τα αυτοκίνητα τους, μαζί και με τον 23χρονο που οδηγήθηκε ήδη στο γραφείο του εισαγγελέα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. 

Όλοι τους έχουν βαρύ ποινικό μητρώο, όπως και ο 23χρονος, μεταξύ άλλων για ληστείες και κλοπές. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thesstoday.gr, κρίσιμος αποδείχθηκε ο ρόλος του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η επίθεση, αλλά και η αξιοποίηση πληροφοριοδοτών στη συνέχεια μέσα από το χώρο των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι θεωρούν πώς ανεξέλεγκτες συμμορίες κακοποιών οι οποίες έχουν παρεισφρήσει στους Συνδέσμους Φιλάθλων χρησιμοποιούν ως πρόσχημα οπαδικές διαφορές, ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι την εγκληματική τους δράση, με κλοπές, ξυλοδαρμούς και δολοφονίες.

Βαρύ το κατηγορητήριο και για τον 23χρονο

Ο 23χρονος που συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ βγήκε από το γραφείο του εισαγγελέα και σύμφωνα με πληφορορίες θα ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, καθώς παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή. Το κατηγορητήριο είναι βαρύ, καθώς η εισαγγελία άσκησε σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές το αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα. 

Παραπέμπεται στο αυτόφωρο με νέα δικογραφία

Μετά την παρουσία του στο γραφείο του εισαγγελέα, ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής παρέμεινε στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, καθώς παραπέμπεται αυτή τη φορά στο αυτόφωρο, έπειτα από τα ευρήματα της Αστυνομίας σε σύνδεσμο οπαδών, στον οποίο φέρεται ως ο υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News