Δολοφονία Άλκη: «Άκουσα ότι ένας διέφυγε. Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί», λέει ο Κούγιας

Συγκλονισμένη παραμένει η χώρα από την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, μίλησε σχετικά ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Συγκλονισμένη παραμένει η χώρα από την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με νέα στοιχεία για την υπόθεση να έρχονται «στο φως» καθημερινά. Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου νέου, Αλέξης Κούγιας.

«Είμαι στο μαύρο σκοτάδι. Θα μάθω τι έχει γίνει μέχρι τώρα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, μόλις απολογηθεί ο δράστης που έχει συλληφθεί. Αν δε λάβω αντίγραφα της δικογραφίας δεν μπορώ να πω κάτι. Ακούω φήμες ότι έχουν εντοπίσει 6-7 άτομα ακόμα. Άλλοτε ακούω ότι συμμετείχαν 2 αυτοκίνητα στην επίθεση, άλλοτε 3. Χτες μου είπαν 4. Μου δημιουργεί άσχημη εντύπωση ότι δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες. Άκουσα ότι ο ένας διέφυγε για την Αλβανία. Αυτό που άκουσα ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είναι ένα γράμμα κενό, γιατί η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους. Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία», σημείωσε ο κ. Κούγιας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News