Νέος Βουτζάς: «Πέντε σπίτια κινδυνεύουν να βυθιστούν σήμερα» – SOS από τους κατοίκους
Νέος Βουτζάς
Συνολικά επτά σπίτια απειλούνται να «πνίγουν» στο ρέμα του Νταού και οι κάτοικοι ψάχνουν άρον άρον νέα σπίτια.
Όλα άρχισαν όταν σπίτι βυθίστηκε τρία μέτρα ύστερα από την καθίζηση που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές και η χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών.
Σπίτια στον Νέο Βουτζά έχουν υποχωρήσει μαζί με το έδαφος. Η καθίζηση από τα 20 εκατοστά έχει φτάσει στα τρία μέτρα, με τους κάτοικους να λαμβάνουν χαρτί εγκατάλειψης των σπιτιών τους.
«Μας έστειλαν χαρτί και εγκαταλείψαμε τα σπίτια μας. Δεν έχουμε νερό, δεν έχουμε ρεύμα, δεν έχουμε τίποτα. Το σπίτι κατρακυλάει. Χρειαζόμαστε άμεσα στήριξη και γρήγορα έργα πριν φύγουν και τα υπόλοιπα σπίτια» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Κυνηγητό, κρυφτό και επικίνδυνα παιχνίδια
- Εθνική Ελλάδας: Καλό θα μας κάνει
- Τζολάκης Παρασκήνιο: Το ποσοστό μεταπώλησης του Ολυμπιακού και η πρώτη κρούση στη Χαλ
- Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και τα ματς του Nations League
