ΕΛ.ΑΣ: «Ταυτοποιήθηκαν οι 3 συγκατηγορούμενοι για την επίθεση στην Χαλκίδα»

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ταυτοποιήθηκαν οι τρεις συγκατοιγορούμενοι για την επίθεση στον πατέρα που περίμενε έξω από την σχολή kick boxing το παιδί του στην Χαλκίδα.

Το περιστατικό αυτό είχε συμβεί τις βραδινές ώρες της 1ης του Φλεβάρη και η αστυνομία είχε προβεί στην σύλληψη μόνο ενός εκ των δραστών που είχαν εμπλακεί στην συγκεκριμένη επίθεση.

Οι τρεις συγκατηγορούμενοι που ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο των προανακριτικών ενεργειών είναι ημεδαποί κι ένας εξ’ αυτών είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ταυτοποιήθηκαν οι (3) συγκατηγορούμενοι σε υπόθεση πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βίας, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παράβασης νομοθεσίας περί αθλητικής βίας

Σε συνέχεια του από 02-02-2022 Δελτίου Τύπου , από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, στο πλαίσιο προανακριτικών ενεργειών, ταυτοποιήθηκαν τα τρία (3) επιπλέον άτομα, τα οποία εμπλέκονται σε υπόθεση επίθεσης σε βάρος ημεδαπού, βραδινές ώρες της (01-02-2022) στη Χαλκίδα.

Πρόκειται για τρεις (3) ημεδαπούς, εκ των οποίων ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, με το οποίο διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης.

Οι ανωτέρω είναι συγκατηγορούμενοι, μαζί με τους δύο ακόμα συνεργούς τους, σε βάρος των οποίων έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News